Direktutbetalning Nordea

De flesta som tar snabblån behöver få in pengarna så fort som möjligt. Oftast tar det inte lång tid att få pengarna. Det normala är mellan två till fyra bankdagar innan pengarna finns på kortet. Med direktutbetalning kan du få pengarna redan samma dag om ditt lån godkänns. Nu kanske du undrar vad Nordea har med detta att göra. Jo, vissa långivare har direktutbetalning till Nordea. Det innebär att du som har ett konto hos banken kan få in pengarna mycket fortare än vanligt.

Långivare (5)

Rösta
Belopp 1000 - 50 000 kr
Löptid 4 - 46 mån
Kostnad -
Eff. ränta 48.32%
Uppl. avgift 0 kr
4/5 i betyg (1 röster)
Rösta
Belopp 5000 - 50 000 kr
Löptid 30 dagar - 12 mån
Kostnad -
Eff. ränta 218,30 %
Uppl. avgift 0 kr
Rösta
Belopp 5000 - 30 000 kr
Löptid 1-12 mån
Kostnad -
Eff. ränta 65,83 %
Uppl. avgift 295 kr
Rösta
Belopp 1000 - 30 000 kr
Löptid Flexibel återbetalning
Kostnad -
Eff. ränta 53,12 - 84,11 %
Uppl. avgift 280 kr
Rösta
Belopp 1000 - 30 000 kr
Löptid Flexibel
Kostnad -
Eff. ränta 53,12 - 84,23 %
Uppl. avgift 280 kr

Vilka långivare erbjuder direktutbetalning Nordea?

Det finns flera långivare som gör det. Vi har listat långivarna här på vår hemsida. Allteftersom nya långivare inleder samarbeten med Nordea kommer vi att uppdatera listan. Du kan inte bara se de långivare och låneinstitut som erbjuder direktutbetalning till Nordeas kunder, du även se all annan information som är relevant när du ska ta ett lån.

Kostar det något extra med direktutbetalning?

Nej, erbjudandet är exakt samma oavsett vart du vill att pengarna ska placeras. Det handlar bara om att du får tillgång till pengarna snabbare. Det är även värt att nämna att Nordea inte är ensamma om att ha direktutbetalning. Även andra banker samarbetar med olika långivare för att kunna erbjuda snabbare tillgång till pengarna på kontot. Även dessa kan du hitta hos oss.

Hur vet jag vilket lån jag ska välja?

Det beror på hur mycket du vill låna. Om du behöver pengarna snabbt så är ett snabblån utmärkt. Det gäller även för mindre belopp. Ett vanligt banklån, exempelvis ett blancolån, har oftast ett ganska högt minsta lånebelopp på runt 30 000 kronor. Dessutom tar det lite längre tid att få ett svar från banken. Vill du ha ett snabbt lån på ett enkelt sätt passar SMS-lån och snabblån perfekt.

Vad kostar ett snabblån?

Det beror naturligtvis också på! Ju mer du lånar, desto mer kommer det att kosta. Vissa långivare tar ut en fast avgift på lånet medan andra har en ränta som du betalar i slutet av månaden. Med vår tjänst kan du jämföra olika snabblån och SMS-lån på ett väldigt enkelt sätt. Se till att du inte bara kollar på kostnaderna utan även på löptiderna. Löptiden anger hur lång tid du har på dig att betala tillbaka lånet. Den vanligaste återbetalningstiden för snabblån är 30 dagar men den kan även vara längre, exempelvis 60 och 90 dagar. Vi rekommenderar alltid att du försöker betala av ditt lån så fort som möjligt.

Att tänka på när du tar ett lån

Alla lån måste betalas tillbaka. Detta är den viktigaste principen när det kommer till att ta ett lån. Om du inte är säker på att du kan betala tillbaka lånet bör du nog överväga andra alternativ. Om du däremot är helt säker på att du får in pengar och på så sätt kan betala tillbaka lånet inom löptiden så finns det inga problem. Hitta det bästa lånet för dig här på sidan. Genom att klicka på länken bredvid låneerbjudandet kan du snabbt påbörja din låneansökan.

You have voted!
Stäng
Vote for:
stars
Vote
You have not rated!