Direktutbetalning Handelsbanken

När du tar ett lån kan det ta ett tag innan du får in pengarna på kortet. Hur lång tid det tar beror på vilken typ av lån du ansöker om. Det går dock ganska fort att få besked idag, både när det kommer till blancolån och när det kommer till mindre snabblån. Vissa banker har speciella samarbeten med långivarna som erbjuder snabblån. Tack vare dessa kan du få tillgång till pengarna väldigt fort. Handelsbanken är en av de banker som erbjuder direktutbetalning.

Långivare (5)

Rösta
Belopp 1000 - 50 000 kr
Löptid 4 - 46 mån
Kostnad -
Eff. ränta 48.32%
Uppl. avgift 0 kr
5/5 i betyg (2 röster)
Rösta
Belopp 1000 - 20 000 kr
Löptid 30 dagar - 3 år
Kostnad 371 - 1392 kr. Pris upp till 10 000 kr
Eff. ränta 44.22 - 4568.91%
Uppl. avgift 300 kr
Rösta
Belopp 5000 - 30 000 kr
Löptid 1-12 mån
Kostnad -
Eff. ränta 65,83 %
Uppl. avgift 295 kr
Rösta
Belopp 1000 - 30 000 kr
Löptid Flexibel återbetalning
Kostnad -
Eff. ränta 53,12 - 84,11 %
Uppl. avgift 280 kr
Rösta
Belopp 1000 - 30 000 kr
Löptid Flexibel
Kostnad -
Eff. ränta 53,12 - 84,23 %
Uppl. avgift 280 kr

Vilka långivare erbjuder direktutbetalning Handelsbanken?

Du kan hitta de långivare som erbjuder just direktutbetalning här på vår hemsida. Vi hjälper dig inte bara hitta de långivare som erbjuder snabbare utbetalning, hos oss kan du även jämföra de olika lånen med varandra. Du kan med andra ord hitta all information du behöver för att kunna ta ett bra beslut. Det är även värt att nämna att det inte bara är Handelsbanken som erbjuder direktutbetalning.

Vilka fler banker erbjuder direktutbetalning?

De flesta banker samarbetar med en eller flera långivare idag. Hos oss kan du exempelvis hitta alla långivare som erbjuder direktutbetalning Nordea också. Att få tillgång till pengarna extra fort är ingenting som kostar extra.

Tips när du ska ta ett lån

Det finns mycket att tänka på när du ska välja en långivare som passar just dig. Det gäller speciellt för snabblån eftersom långivarna kan ha olika villkor, kostnader och löptider. Vi har gjort det så enkelt som möjligt för dig att jämföra marknadens långivare, både när det kommer till snabblån och SMS-lån.

Vad kostar det att ta ett snabblån?

Kostnaden, det vill säga hur mycket du i slutändan har fått betala tillbaka, kan se väldigt olika ut. För de mesta kan du hitta en ränta som anger hur mycket du ska betala. En del långivare har bara ränta och ingen annan kostnad. Denna ränta kan ligga på mellan 10 till 20 %, ibland lite högre och ibland lite lägre.

Det finns även aktörer som har avgifter i form av uppläggningsavgift och aviavgift. Dessa är kostnader som du får betala oavsett hur mycket du lånar. Ibland kan långivaren ha en fast kostnad istället för ränta. Svaret på hur mycket det kostar att ta ett snabblån är helt enkelt att det beror på vart du tar ditt lån.

När du jämför olika lån, se till att du även tänker på löptiden. Löptiden är den tid du har på dig att betala tillbaka hela lånet. De vanligaste är att du har en månad på dig men i vissa fall kan det vara två eller tre månader. Vi rekommenderar alltid att du betalar dina lån så fort du bara kan. Eftersom snabblån oftast handlar om mindre belopp borde det inte finnas några problem att betala tillbaka så fort du får lön. Använd vår hemsida för att hitta det bästa lånet för just dig. Du kan enkelt ansöka om lånet genom att klicka på länken bredvid låneerbjudandet för att komma vidare till ansökningssidan.

You have voted!
Stäng
Vote for:
stars
Vote
You have not rated!